Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Antikorruption i organisationer og i samarbejde (CISU, København)

21. november 2019 , 16:30 19:30

Seniorer uden Grænser opfordrer medlemmer til at deltage i nedenstående kursus. Bemærk at SuG har en antikorruptionspolitik

Kære bevillingshaver

Vi vil hermed tillade os at gøre lidt reklame for vores kursus ”Antikorruption i organisationer og i samarbejde”, der finder sted mandag den 18. november i Aarhus og torsdag den 21. november i København, begge dage fra 16.30 til 19.30.

Formålet med kurset er at give deltagerne indblik i, hvordan man kan arbejde med forebyggelse af korruption internt i organisationen samt i samarbejdet med partnere. Ifølge den seneste version af Udenrigsministeriets retningslinjer for forvaltning af tilskudsmidler er det desuden blevet et krav, at alle bevillingshavere i CISUs puljer har en anti-korruptionspolitik.

Indhold på kurset

På kurset vil I blive præsenteret for eksempler fra CISUs puljer på uregelmæssigheder, korruptionssager og svindel.

Line Brøgger Kjærgaard fra AIDS-Fondet vil fortælle om deres korruptionssag i Uganda, med hovedvægt på det efterfølgende arbejde i organisationen for at forebygge, at det ikke sker igen.

Herudover vil diverse analyser af korruption i forskellige lande blive fremlagt og diskuteret, og værktøjer, politikker og procedurer vil blive gennemgået.

Målgruppe for kurset er alle i organisationen, som er involveret i økonomi- og projektstyring, medarbejdere, frivillige og bestyrelsesmedlemmer. Kurset tager udgangspunkt i CISUs retningslinjer, Udenrigsministeriets Anti-korruptionsregler, samt internationale anti-korruptionsværktøjer m.v.

Tilmelding til kurset sker via CISU hjemmeside: http://kurser.cisu.dk/Home/Kursus/272

Med venlig hilsen

Solveig Nielsen,

Forvaltningskonsulent”

Detaljer

Dato:
21. november 2019
Tidspunkt:
16:30 – 19:30
Hjemmeside:
http://kurser.cisu.dk/Home/Kursus/272

Arrangør

CISU
Hjemmeside:
CISU.dk

Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K

Farvergade 27
København K, 1463 Danmark
+ Google Maps