Indlæser Begivenheder
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temamøde “Vi arbejder sammen for en  bedre verden”

4. september, 17:0019:00

CISU og SuG 

Kom til en interessant og indholdsrig aften i SuG, hvor vi får besøg af Torsten Malmdorf, der er nyvalgt formand for CISU’s bestyrelse, medlem i SuG afdeling Øst og medlem af SuG’s Landsbestyrelse.

Torsten Malmdorf

Med udgangspunkt i CISUs Strategi 2022-2025: “Vi arbejder sammen for en bedre Verden” vil Torsten føre os igennem en diskussion om klima og CISU’s puljer med fokus på den nye klimapulje CCAM(Climate Change Adaption and Modality), herunder hvad der er læringen fra den første ansøgningsrunde til puljen. Torsten vil indlede samtalen med at fortælle om baggrunden for hans arbejde i CISUs bestyrelse samt baggrunden for hans formandskab.

Klimakrisen er den største udfordring verden står over for i disse år. Det ændrer vilkårene for stater og civilsamfundsaktørers arbejde, og derfor er det bydende nødvendigt, at klimaforandringer indgår som et element i alle fremtidige udviklingsindsatser. Det gælder lige fra måden, vi tænker humanitær nødhjælp og langsigtet udvikling på til vores tilgang til fredsopbygning og beskyttelsen af menneskeliv.

Firkantet kan man sige:

  1. Fortidens udviklingspolitik blev bygget op omkring fattigdomsbekæmpelse og langsigtet udviklingshjælp i mere eller mindre stabile lande.
  2. Nutidens udviklingspolitik fokuserer på rettigheder, akut nødhjælp, skrøbelige kontekster og verdens fattigste.
  3. Fremtidens udviklingspolitik må bygge oven på disse traditioner og erfaringer, men samtidig sætte klima øverst på dagsordenen.

Mange hilsner og på godt gensyn!

Afdelingsledelsen SuG Midt
Erna Møller
Formand

OBS: Dørene til Folkestedet lukkes kl.17.00.

Hvis du bliver forhindret i at nå frem til kl. 17.00, kan du ringe til 22818755 og få lukket op.

Detaljer

Dato:
4. september
Tidspunkt:
17:00 – 19:00

Arrangør

Seniorer uden Grænser, Midt

Sted

Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, Aarhus,
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, Danmark
+ Google Maps