Juninummer af SuG Update
23. juni 2022

Kære alle,

Glæd dig til interessant sommerferielæsning i dette nummer af SuG Update med mange indlæg fra medlemmer, der har noget på hjerte. Det viser, at der er kommet godt gang i aktiviteterne i udvalg og projekter. Indlæg fra medlemmmer, partnere mv. betyder alt for SuG Update.

Du kan læse om igangværende projekter i Malawi og Gambia og om medlemsinitiativer til nye projekter i Zimbabwe og Uganda.

Glem ikke at læse Kjeld Lanngs personlige eftertanker fra en nyligt hjemvendt førstegangsbesøgende. Det er meget tankevækkende i forhold til etiske overvejelser om vores hjælp i det Globale Syd.

Naturligvis får du også seneste informationer fra landsbestyrelsen, afdelingerne og udvalgene. Landsbestyrelsen gør f.eks. opmærksom på, at Udenrigsministeriet har fået fortaget en evaluering af støtten til civilsamfundet. Kommunikationsudvalget kommer med nye foldere—se hvordan du får dem.

Husk også at læse feedbacken af Dr JJuuko Fulgensio, Executive Director, CIDI, som har deltaget i seminarer og møder i Danmark.

Venlig hilsen
redaktionen

Download her: