SuG Update september 2020
28. september 2020

Så er der udkommet et ny medlemsbaseret udgave af SuG Update. Glæd dig til inspirerende læsning. Download her.

Allan Lukyamuzi, ansvarlig for projekt, CEIP2 i Ugandafortæller sin personlige historie om at være testet positiv og være syg af corona f.eks om hospitalsophold og internering på stadion—det er ikke særlig positivt. Allan beskriver også coronaens betydning for projektet.

Temaet om pandemiens betydning for projekter præger i øvrigt flere indlæg, da projekter bliver nødt til at tilpasse sig restriktionerne.

Heldigvis er der også udover vigtigt nyt fra afdelinger og landsbestyrelse inspirerende artikler f.eks fra projektet “Landbrug I Budala” der konkret videndeler om forsendelse  af landbrugsudstyr via ”Genbrug til Syd”

HÅB: Læs det tankevækkende oplæg om håb—såvel det dagligdags håb som det absolute håb. Det filosofiske begreb håb bliver konkretiseret via håbet blandt de udsatte mødre i projektet “Hope in Life”.

Landsbestyrelsen skriver om nye krav og prioriteringer i projekter.

Læs også nyt fra de enkelte afdelinger.

Seniorer uden Grænser har valgt FaceBook til socialt medie. Læs mere om den nye FB-gruppe til Intern kommunikation og oplysning. Der er lige nu 177 deltagere, men alle bør være med.