Seniorer uden Grænser (SuG) arbejder for at stoppe sult og fattigdom i verden. Foreningen søger midler, så SuG kan forbedre livsbetingelserne for verdens fattigste ved at udføre udviklingsprojekter i tæt samarbejde med lokale organisationer. Hjælp dem der har mest brug for det ved at donere hele eller dele af din arv til Seniorer uden Grænser. SuG sørger for, at din arv kommer til at gøre en stor forskel!

Opret gratis testamente

Du kan oprette dit testamente gratis, når du donerer arv til Seniorer uden Grænser. Testamentet er gratis uanset, hvor meget du vælger at donere til os. Testamentet kan oprettes hos virksomheden Dokument 24, og det hele kan gøres online hjemmefra.

Dokument 24 vil altid gerne hjælpe dig med oprettelsen, og du kan ringe til dem på tlf. nr. 5370 1030 eller skrive til dem på info@dokument24.dk. Det koster ikke noget at være i dialog med virksomheden.

Tryk HER for at oprette dit testamente. Testamentet bliver gratis så snart, at du vælger at donere arv til os.

Underskrift

Når testamentet er oprettet, vil det straks blive sendt til dig pr. e-mail. Herefter skal det skrives under. Du kan vælge at skrive testamentet under som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Dokument 24 anbefaler altid, at du vælger notartestamentet, da dette er den mest sikre form for testamente.

Tak for din støtte!

Hos Seniorer uden Grænser arbejder vi alle frivilligt. Din støtte vil dermed gå direkte til at hjælpe med udviklingsprojekter med fokus på hjælp til selvhjælp til dem, der har mindst her i verden. Vi takker mange gange for store som små donationer gennem dit testamente.