Afdeling Midtjylland

Hvem er medlemmerne?

Vi er ca. 110 medlemmer tilknyttet Afdeling Midtjylland. Alle nye medlemmer bliver kontaktet for at afklare forventninger og muligheder. Vi har 4 hovedgrupper af medlemmer, som alle er velkomne:

  • Støttemedlemmer, som får tilsendt nyheder og ikke ønsker at være aktive.
  • Organisationsaktive medlemmer, som deltager i medlemsmøder, bidrager med praktiske og organisatoriske aktiviteter og opgaver for foreningen her i Danmark.
  • Projektdeltagere, som løser opgaver i en projektgrupper i Danmark.
  • Projektmagere, som arbejder med projekter i Danmark og har kontakt med og rejser ud til samarbejdspartnerne i Afrika og Asien.

Hvilke projekter er i gang?

For tiden er over 25 projekter tilknyttet Afdeling Midtjylland og vi har samarbejde med NGOer i mange lande: Indien, Nepal, Afghanistan, Uganda, Guinea, Kenya, Ghana og Zimbabwe

Nogle projekter har brug for at tilknytte nye medlemmer med bestemte kompetencer. Projekterne er åbne over for at optage nye medlemmer. Du er desuden altid velkommen til at kontakte Afdeling Midtjylland, hvis du har specielle ønsker eller selv har en idé til et nyt projekt.

Hvordan ledes Afdeling Midtjylland?

Afdeling Midtjylland vælger hvert år en afdelingsledelse på 4-6 personer, som varetager kontakten til medlemmerne, arrangerer temamøder, godkender nye projekter, administrerer afdelingens økonomi og bevilger støtte til særlige projektaktiviteter, mm.

Ses vi på et medlemsmøde?

Som medlem i Seniorer uden Grænser, Afdeling Midtjylland vil du møde nogle engagerede, aktive og flinke mennesker.

Vi holder medlemsmøder normalt hver anden måned. De holdes i Aarhus og også ikke-medlemmer er velkomne. Her har vi mulighed for at lære hinanden at kende få inspiration til arbejdet. Vi fastlægger møderne halvårligt, offentliggør tidspunkterne i kalenderen her på hjemmesiden, og desuden udsender vi indbydelsen pr. mail en uges tid før. Alle medlemmer er meget velkomne til at komme med idéer til mødetemaer og også til at tilrettelægge medlemsmøder efter aftale med afdelingsledelsen.

Mail til afdelingmidtjylland: sugafdelingmidt@gmail.com

 

Kommende begivenheder for Afdeling Midtjylland

Alle begivenheder for Afdeling Midtjylland

Seneste projekter

Hope in Life, Kenya. Promote Hope and Wellbeing for young mothers and their children – 2022-2024

Børn & unge Kenya
Målgruppe for projektet: Børn, unge og unge enlige mødre med store udfordringer, der har medført eller disponerer dem for hiv-infektion. Udfordringerne spænder fra høj arbejdsløshed, fare for ny HIV-infektion, kønsbaseret vold, stigmatisering, diskrimination, unge enlige mødres utilstrækkelige viden om børneopdragelse, børnemisbrug og med manglende opfyldelse af grundlæggende behov I det…

SEM – Smart Approaches for Environmental Management

Miljø Uganda
SEM – Smart Approaches for Environmental Management Funder CISU, DKK 994.126 Project period 1.7.22-30.6.23 Projektet er et pilotprojekt, der implementeres på 5 primary schools i Soroti. Projektet er inspireret inspireret af et andet miljøprojekt,vi gennemfører på 20 Secondary Schools i det samme område. Vi forventer at søge en projektudvidelse…

Child Friendly Organisation Uganda indsats for at forbedre livsvilkårene for forældreløse børn

Børn & unge Uganda
Child Friendly Organisation Uganda (CFOU) intervention 2021-2024 November 2021 begyndte sidste fase af partnerskabet mellem CFOU og Seniorer uden Grænser som begyndte i 2008. Målet for de i alt fem projektperioder har været psyko-social støtte til forældreløse børn og unge samt børn og unge, der lever med HIV/AIDS i et…
Alle projekter for Afdeling Midtjylland

Afdelingsledelse

Formand
Erna Møller

Medlem
Kirsten Møller Hansen

Økonomiansvarlig
Hans Jørgen Nielsen

Medlem
Gunnar Skou

Medlem
Mette Rostgaard Evald

Medlem
Jørgen Due