Mødet mellem kulturer – Kulturmødet Mors
30. juli 2024

Kulturmødet Mors

Seniorer uden Grænser deltager aktivt i Kulturmødet Mors alle dage den den 22. -24. august. Støt op om Seniorer uden Grænser. Tag en ven eller to med og besøg Kulturmødet.

Vi vil på Seniorer uden Grænsers stand gerne vise eksempler på det møde mellem kulturer, som vores mange aktive frivillige involveres i, når de f.eks. besøger en fattig landsby i Gambia, en skole for førskolebørn i Tanzania, et hjem for gamle i Nepal eller et bæredygtigt landbrug i Malawi.
Mange af disse kulturmøder vil blive illustreret gennem flyers, brugskunst, billeder og fortællinger. I løbet af udstillingen vil der 2 gange om dagen bliver arrangeret fortællecaféer, musikalsk indslag, ligesom der altid vil være nogle af vores frivillige til stede, som vil fortælle om hvordan SuG arbejder.
Vi vil med vores erfaringer fra mødet med mange forskellige kulturer gerne være en stemme i debatten om forholdet til mennesker fra andre kulturer generelt – og om betydningen af udviklingsarbejde specifikt. KOM FORBI og snak med os!