Handelsbetingelser

Aftaler indgås med Seniorer uden Grænser (CVR. nr.: 29 72 57 48)

Medlemskab

Indmeldelse:

Et medlemskab er frivilligt og gælder indtil, du udmelder dig.

Når du indmelder dig og derved opretter et medlemskab hos Seniorer uden Grænser, skal du registrere dig som medlem med følgende oplysninger til brug for administrationen af dit medlemskab:

  • Fornavn og efternavn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Mobiltelefon

Når du har udfyldt oplysningerne, bliver du bedt om at acceptere medlemsbetingelserne. Vi anbefaler dig at læse dem grundigt igennem, inden du indmelder dig og opretter medlemskabet.

Herefter skal du betale kontingent via bankoverførsel. Efter du har betalt kontingentet vil du modtage en mail fra den regionale afdeling i Seniorer uden Grænser, der byder dig velkommen i foreningen informerer dig yderligere om foreningens arbejde og dine muligheder i dette.

Kontingent for medlemskab:

Årskontingent for medlemskab opkræves via NETS.

Kontingentsatser:

Almindelige medlemmer: 300,- kr. årligt

Støttemedlemmer: 50,- kr. årligt

Kontingentet er til indbetaling 8 dage netto til foreningens netbank i Merkur Andelskasse 8401-1080094  eller til foreningens Mobile Pay 183696

Retur- og fortrydelsesret:

Alle aftaler med foreningen indgås for en bestemt periode, og er derfor ikke i abonnement eller med løbende betaling. Den lovbestemte fortrydelsesret for abonnementkøb er derfor ikke i kraft i henhold til Forbrugeraftaleloven § 18 stk. 2

Udmeldelse:

Udmeldelse kan ske til enhver tid via mail til foreningen på sug.medlem@gmail.com . Indbetalt kontingent tilbagebetales ikke selvom udmeldelsen sker i løbet af kontingentets periode. Manglende betaling af kontingent efter rykker betragtes som udmelding.

Medlemmer, som har betalt kontingentet rettidigt, har stemmeret på foreningens generalforsamling.

 

Seniorer uden Grænser

v/Formand Poul Krøijer, Sølykken 8, 8530 Hjortshøj

formand@seniorerudengraenser.dk

CVR.nr. 29725748

Merkur Andelskasse:

Kontonr. 8401-1080094

MobilePay: 183696