Afdeling Midtjylland

Hvem er medlemmerne?

Vi er ca. 110 medlemmer tilknyttet Afdeling Midtjylland. Alle nye medlemmer bliver kontaktet for at afklare forventninger og muligheder. Vi har 4 hovedgrupper af medlemmer, som alle er velkomne:

  • Støttemedlemmer, som får tilsendt nyheder og ikke ønsker at være aktive.
  • Organisationsaktive medlemmer, som deltager i medlemsmøder, bidrager med praktiske og organisatoriske aktiviteter og opgaver for foreningen her i Danmark.
  • Projektdeltagere, som løser opgaver i en projektgrupper i Danmark.
  • Projektmagere, som arbejder med projekter i Danmark og har kontakt med og rejser ud til samarbejdspartnerne i Afrika og Asien.

Hvilke projekter er i gang?

For tiden er over 25 projekter tilknyttet Afdeling Midtjylland og vi har samarbejde med NGOer i mange lande: Indien, Nepal, Afghanistan, Uganda, Guinea, Kenya, Ghana og Zimbabwe

Nogle projekter har brug for at tilknytte nye medlemmer med bestemte kompetencer. Projekterne er åbne over for at optage nye medlemmer. Du er desuden altid velkommen til at kontakte Afdeling Midtjylland, hvis du har specielle ønsker eller selv har en idé til et nyt projekt.

Hvordan ledes Afdeling Midtjylland?

Afdeling Midtjylland vælger hvert år en afdelingsledelse på 4-6 personer, som varetager kontakten til medlemmerne, arrangerer temamøder, godkender nye projekter, administrerer afdelingens økonomi og bevilger støtte til særlige projektaktiviteter, mm.

Ses vi på et medlemsmøde?

Som medlem i Seniorer uden Grænser, Afdeling Midtjylland vil du møde nogle engagerede, aktive og flinke mennesker.

Vi holder medlemsmøder normalt hver anden måned. De holdes i Aarhus og også ikke-medlemmer er velkomne. Her har vi mulighed for at lære hinanden at kende få inspiration til arbejdet. Vi fastlægger møderne halvårligt, offentliggør tidspunkterne i kalenderen her på hjemmesiden, og desuden udsender vi indbydelsen pr. mail en uges tid før. Alle medlemmer er meget velkomne til at komme med idéer til mødetemaer og også til at tilrettelægge medlemsmøder efter aftale med afdelingsledelsen.

Mail til afdelingmidtjylland: sugafdelingmidt@gmail.com

 

Kommende begivenheder for Afdeling Midtjylland

Alle begivenheder for Afdeling Midtjylland

Seneste projekter

BidiBidi Refugee Environment & Livelihood Action Project-BRELAP, Uganda

Miljø
  Focus will be on equity and inclusion in access to land, natural and production resources. The intervention will cover Zone 3 and surrounding host community in BidiBidi refugee settlement, in Yumbe district. The intervention will build advocacy collaborations and linkages for Self Help Groups (SHGs) engagements with local, national…

Agroforestry for People, Ecosystems and Climate (AfPEC)

Indkomstskabelse Landbrug Klimatilpasning Uganda
Skovlandbrug til gavn for mennesker, økosystemet og klimaet Agroforestry for People, Ecosystems and Climate (AfPEC) (English description of the project below the Danish text) Seniorer uden grænser er med i et forskningsprojekt om fordelene og udfordringer ved skovlandbrug i det østlige Uganda. Nærmere bestemt på Mt Elgon i fire grupper,…

Enhancing the Growth of the coffee Value Chain of Arabica Coffee Growers in Mountain Elgon

Landbrug Værdiforøgelse Virksomhedsudvikling Uganda
Enhancing the Growth of the coffee Value Chain of Arabica Coffee Growers in Mountain Elgon The project timeline is expected to be at least 4 years,probably more. However, the developed budget covers only the first year of implementation. The subsequent years’ budget will be based on the new developments of…
Alle projekter for Afdeling Midtjylland

Afdelingsledelse

Erna Møller

Formand
Erna Møller

Hans Jørgen Nielsen

Økonomiansvarlig
Hans Jørgen Nielsen

Medlem
Kirsten Møller Hansen

Gunnar Skou

Medlem
Gunnar Skou

Medlem
Mette Rostgaard Evald

Medlem
Jørgen Due